MTB CLINICS


Techniek en trainingschema in combinatie

 

Wil je naar een volgend niveau in jouw ervaring als mountainbiker. Dan stellen we jou voor om zowel techniek als conditioneel daaraan te gaan werken. Het zou toch leuk zijn dat je niet alleen beter en sneller kan klimmen maar ook beter kan dalen? Hoeveel winst zou jou dat niet opleveren tegenover vorig jaar in dezelfde wedstrijd. Jij wilt toch ook beter doen dan vorig jaar?

De samenwerking met mtbclinics heeft zo zijn voordelen: “Zeer mooie toer gedaan met vrienden. Goed en fris gevoel. Techniek is duidelijk verbeterd. Ritje om in de toekomst nog te doen.”
Bert Callebaut

 

Wij ( mtbclincs en mtbikecoach ) bieden jou een speciaal pakket aan dat nergens anders te vinden is in de Benelux.

Clinic Wezemaal from MTBclinics.be on Vimeo.

 

Afhankelijk van jouw niveau kan je 1 jaar  Basic coaching combineren:

prijzentabel mtbclinics

 

 

 

Voordelen

– Je limieten verleggen zowel technisch als fysiek

– Minder krampen krijgen tijdens de wedstrijd

– De wedstrijd beter eindigen

– Sneller recuperen zowel na als tijdens de rit

– Makkelijker bergop kunnen

 

logo

 

Wat houdt het pakket 1 jaar coaching in?

Door een  training van 1 jaar aan te gaan zorg je ervoor dat er structuur in je sportbeleving valt. Afhankelijk van jouw doel, ervaring en motivatie. Er zit vooral een onderscheid in het aantal contactmomenten. Hoe groter het pakket, hoe meer extra informatie je kan verwachten. Voorbeeld; wat te eten voor een wedstrijd?

Er is ook een speciaal pakket voor zeer gedreven personen. Heb jij een doel in gedachten die je wil ervaren als once-in-a-lifetime, dan is het Pro-pakket jouw pakket. Hier heb je een totaalpakket met 4 verschillende coaches ( voeding, mtbclinicscoach, blessurepreventiecoach, mtbikecoach), voor meer info contacteer mtbikecoach hier.

mtbclincs

 

Wat is het verschil tussen de mtbclinics-pakketten?

Het verschil ligt vooral in het huidig niveau die je momenteel behaalt. Wees niet afgeschrikt iedereen is welkom: nog nooit gereden met klikpedalen tot afdalingen-freaks. Ik ben er zeker van dat mtbclinics jou naar dat volgende niveau brengt!

 

Wie of wat bepaalt mijn niveau voor de mtb-clinics?

Tijdens de eerste rit bij mtbclinics zullen de mtbclinics begeleiders jou niveau al zeer snel kunnen inschatten. Door hun ruime ervaring zullen zij jou gerichte tips geven die jou daadwerkelijk vooruit helpen. De ervaring op de mtb zal helemaal veranderen, nog meer fun dus! Niet enkel afdalingen komen aan bod, ook bochten, remmen, schakelen, …

 

Kennismakingsgesprek

Doormiddel van een grondig kennismakingsgesprek, waar we je doelen en huidige situatie onder de loep nemen, wordt jou persoonlijke schema gemaakt. 1 van de kenmerken van mtbikecoach is dat jij uniek bent. Ik geloof niet in algemene schema’s. Iedereen reageert anders op een training. Het is niet omdat je zelfde schema volgt van de wereldkampioen dat je daarom ook wereldkampioen wordt. Ik houd ook rekening met jou.